(5/5) Google

Woningontruiming Maastricht

Heeft u de opdracht gekregen om een woning in Maastricht te ontruimen? Dan is het tijd om De Snelle Ontruimers in te schakelen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw huis volledig wordt leeggemaakt. Vooral als u weinig tijd hebt, is dit van onschatbare waarde. Een woningontruiming is niet altijd een prettige ervaring, vooral niet als er sprake is van een overlijden. Bij De Snelle Ontruimers begrijpen we dit als geen ander en staan we klaar om u in elke situatie te ontlasten. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een woningontruiming in Maastricht!
Offerte aanvragen
Binnen 24 uur reactie

Gratis inspectie

MM slash DD slash JJJJ

Soorten woningontruimingen in Maastricht

Er zijn verschillende redenen waarom een woning moet worden ontruimt in Maastricht. Daarom hebben wij bij De Snelle Ontruimers voor u op een rijtje gezet waar u onder andere bij ons voor terecht kunt:

Woningontruiming na overlijden

Bij een overlijden is het belangrijk om snel te handelen. Bij De Snelle Ontruimers denken we graag met u mee en proberen we de situatie te begrijpen. De klus wordt met zorg en respect uitgevoerd, zodat u zich tijdens deze moeilijke periode geen extra zorgen hoeft te maken over de woningontruiming in Maastricht.

ontruiming vervuiling

Vervuilde woning

Ongeacht de reden van de vervuiling zorgen wij voor een respectvolle aanpak. We garanderen een snelle service, zodat u na de ontruiming kunt genieten van een schone woning.

ontruiming

Bedrijfspand

Moet uw winkel, magazijn of kantoor worden ontruimd of verhuisd? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Ons team zorgt ervoor dat alles soepel en snel verloopt. We maken duidelijk onderscheid tussen wat verhuisd moet worden en wat afgevoerd kan worden.

kraken ontruimen

Krakers of illegale huurders

Heeft uw woningcorporatie te maken met krakers of illegale huurders die weigeren te vertrekken? Onze professionele hulp kan u verder helpen. We kunnen het pand snel ontruimen in Maastricht, zodat u het weer snel in gebruik kunt nemen of opnieuw kunt verkopen of huren.

Huis ontruimen in Maastricht?

Het ontruimen van een woning of appartement kan een aanzienlijke taak zijn, zowel fysiek als mentaal. Vooral wanneer het bijvoorbeeld plaatsvindt na het overlijden van een geliefde en het pand moet worden leeggemaakt om die reden. Het overlaten van deze taak aan professionals kan daarom een verstandige beslissing zijn. Ons deskundige team zal de ontruiming met efficiëntie en respect uitvoeren. Zelfs als de ontruiming niet gerelateerd is aan een verlies, kan het uitbesteden ervan een last van uw schouders nemen. Het vermindert stress en bezorgdheid, waardoor u zich kunt richten op belangrijkere zaken.
40
+
Tevreden klanten
75
+
Woningen ontruimd
50
+
Succesvolle verhuizingen
150
+
Projecten afgerond

De Snelle Ontruimers in Maastricht

Bij De Snelle Ontruimers gaan we verder dan alleen het leeghalen van een woning. We hanteren een zorgvuldig proces dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Elke situatie is uniek, daarom stelt ons professionele team een op maat gemaakt plan op om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met onze uitgebreide ervaring en sterk doorzettingsvermogen verzekeren we de beste resultaten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van woningontruiming in Maastricht? Vraag dan een offerte aan via onze website.

Probeer onze prijscalculator

Bij ons baseren we de prijzen op het volume van de vrachtwagen. U kunt een schatting maken van het aantal kubieke meters afval dat u heeft, of gebruikmaken van onze handige prijscalculator.
Prijs calculator

Uw oude spullen krijgen nieuw leven!

Spullen die door ons ontruimt worden, komen weer goed terecht. Wij zorgen dat alle bruikbare spullen worden weggegeven aan mensen die deze willen en kunnen gebruiken. In samenwerking met goede doelen zorgen wij ervoor dat alles een postieve nieuwe bestemming krijgt!
Stichting Kringloopwinkel
Tilburg Noord

Deze tevreden klanten gingen u voor

Jasper Driehuijs

De snelleOntruimer reageert snel op een aanvraag, wat in deze business al best bijzonder is vind ik. De communicatie is duidelijk en professioneel en de prijs is zeer aantrekkelijk. Boven all vriendelijke en mee denkenden mannen !!!!
Dikke aanrader !!!!!

Gabrielle Simons

Reageren snel, vriendelijk, eerlijke prijs en harde werkers.
Fijn zaken te hebben gedaan!!

Bart Wachelder

Deze jongens hebben zeer correct werk afgeleverd! Volgens afspraak, binnen afgesproken termijn en budget! Kortom zeer tevreden; de snelle ontruimers zijn top ontruimers!

Gwen van Merwijk

Prima geholpen door Morchie en zijn team! Vanaf het begin duidelijke afspraken gemaakt. De Snelle Ontruimers hebben de klus geklaard en netjes volgens afspraak en prijs. Wij zijn tevreden! Bedankt Morchie!

Nicole Gruisen

Helelmaal blij met de Snelle Ontruimers.
Hun naam meer dan waard. Ik mailde op vrijdagmiddag, werd binnen 1 uur gebeld en maandag kwamen ze al kijken en kreeg ik meteeen offerte. En dezelfde week nog was het appartement leeg.
Heel erg bedankt voor de snelle en goede service.

Anke T

De snelle ontruimers zijn echt een aanrader! Super snelle en fijne communicatie en denken met je mee naar oplossingen. Top service! In de toekomst weet ik hen weer te vinden voor een soortgelijke klus.

John Baggen

Vandaag verhuisd met het bedrijf naar een nieuwe lokatie. Te gek mooie plek. Met ‘De Snelle Ontruimers’ was die verhuizing ‘Appeltje-Eitje’. Alles perfect geregeld. Ik mocht zelf geen doos vastpakken en ik hoefde alleen maar aan te wijzen waar de meubels moesten staan. Wat heb ik er tegen op gezien en wat is het toch meegevallen. Heb jij ook een verhuizing?
,… bel die mannen. !!!

Jasper Driehuijs

De snelleOntruimer reageert snel op een aanvraag, wat in deze business al best bijzonder is vind ik. De communicatie is duidelijk en professioneel en de prijs is zeer aantrekkelijk. Boven all vriendelijke en mee denkenden mannen !!!!
Dikke aanrader !!!!!

Frank Habets

Heel tevreden! De Snelle Ontruimers hebben zorgvuldig gewerkt met oog voor detail en het personeel is niet alleen attent maar ook heel vriendelijk. Een aanrader!

Lees alle reviews
(5/5) Google

Double-click this headline to edit the text.

Voor
Na