(5/5) Google

Verhuizingen

Verhuizen doe je niet elke dag. Het kan een zeer stressvol en tijdrovend proces zijn en het is vaak moeilijk om te weten waar te beginnen. Bij De Snelle Ontruimers nemen we alle stress van een verhuizing in Limburg weg door een uitgebreide reeks diensten aan te bieden die elk aspect van de verhuizing dekken. Van het inpakken en verpakken van breekbare spullen tot het laden, lossen en transport – wij doen het allemaal!
Offerte aanvragen
Binnen 24 uur reactie

Gratis inspectie

MM slash DD slash JJJJ
ontruiming

Verhuizingen op maat

Wij begrijpen dat geen twee verhuizingen precies hetzelfde zijn. Daarom bieden wij oplossingen op maat en op basis uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine of een grote verhuizing in Limburg, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. We bieden ook gespecialiseerde diensten voor mensen met complexere behoeften, zoals ouderen die extra zorg nodig hebben of mensen die hulp nodig hebben bij het demonteren en monteren van meubels.

Wat uw situatie ook is, onze wij kunnen u de best mogelijke oplossing bieden. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk verloopt – zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Offerte aanvragen
40
+
Tevreden klanten
75
+
Woningen ontruimd
50
+
Succesvolle verhuizingen
150
+
Projecten afgerond

Goed verzekerd bij verhuizingen

Al onze wagens zijn volledig verzekerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bezittingen veilig zijn tijdens het transport. Bovendien zorgt ons team er altijd voor dat alle items goed verpakt zijn voordat ze vertrekken, zodat er geen kans is dat er onderweg iets beschadigd raakt of verloren gaat. Onze magazijnen zijn goed uitgerust met moderne beveiligingssystemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw goederen onbeschadigd blijven terwijl ze onder onze zorg staan.

Tevreden bij elke stap

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor klanten om de controle te houden tijdens hun verhuizing in Limburg en daarom bieden wij volledige transparantie tijdens het hele proces – van het eerste overleg tot de levering op het nieuwe adres/locatie. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon/e-mail etc., mochten er tijdens het transport of bij het ophalen/afleveren van goederen van/naar een opslagplaats vragen rijzen.

Bij De Snelle Ontruimers streven we ernaar om van elke verhuizing in Limburg een vlotte ervaring te maken voor alle betrokkenen. Met onze ervaring garanderen wij tevredenheid bij elke stap! Dus als u op zoek bent naar betrouwbare verhuizers met een uitstekende service, kijk dan niet verder dan De Snelle Ontruimers.

Offerte aanvragen
ontruimen na overlijden

Deze tevreden klanten gingen u voor

Jasper Driehuijs

De snelleOntruimer reageert snel op een aanvraag, wat in deze business al best bijzonder is vind ik. De communicatie is duidelijk en professioneel en de prijs is zeer aantrekkelijk. Boven all vriendelijke en mee denkenden mannen !!!!
Dikke aanrader !!!!!

Gabrielle Simons

Reageren snel, vriendelijk, eerlijke prijs en harde werkers.
Fijn zaken te hebben gedaan!!

Bart Wachelder

Deze jongens hebben zeer correct werk afgeleverd! Volgens afspraak, binnen afgesproken termijn en budget! Kortom zeer tevreden; de snelle ontruimers zijn top ontruimers!

Gwen van Merwijk

Prima geholpen door Morchie en zijn team! Vanaf het begin duidelijke afspraken gemaakt. De Snelle Ontruimers hebben de klus geklaard en netjes volgens afspraak en prijs. Wij zijn tevreden! Bedankt Morchie!

Nicole Gruisen

Helelmaal blij met de Snelle Ontruimers.
Hun naam meer dan waard. Ik mailde op vrijdagmiddag, werd binnen 1 uur gebeld en maandag kwamen ze al kijken en kreeg ik meteeen offerte. En dezelfde week nog was het appartement leeg.
Heel erg bedankt voor de snelle en goede service.

Anke T

De snelle ontruimers zijn echt een aanrader! Super snelle en fijne communicatie en denken met je mee naar oplossingen. Top service! In de toekomst weet ik hen weer te vinden voor een soortgelijke klus.

John Baggen

Vandaag verhuisd met het bedrijf naar een nieuwe lokatie. Te gek mooie plek. Met ‘De Snelle Ontruimers’ was die verhuizing ‘Appeltje-Eitje’. Alles perfect geregeld. Ik mocht zelf geen doos vastpakken en ik hoefde alleen maar aan te wijzen waar de meubels moesten staan. Wat heb ik er tegen op gezien en wat is het toch meegevallen. Heb jij ook een verhuizing?
,… bel die mannen. !!!

Jasper Driehuijs

De snelleOntruimer reageert snel op een aanvraag, wat in deze business al best bijzonder is vind ik. De communicatie is duidelijk en professioneel en de prijs is zeer aantrekkelijk. Boven all vriendelijke en mee denkenden mannen !!!!
Dikke aanrader !!!!!

Frank Habets

Heel tevreden! De Snelle Ontruimers hebben zorgvuldig gewerkt met oog voor detail en het personeel is niet alleen attent maar ook heel vriendelijk. Een aanrader!

Lees alle reviews
(5/5) Google

De Snelle Ontruimers helpt u graag

Wij bieden onze diensten aan in heel Limburg en Oost Brabant waaronder de regio’s Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond, Weert en Eindhoven. Onze diensten zijn zeven dagen per week beschikbaar tijdens kantooruren of op afspraak buiten deze uren indien nodig.

Wij maken gebruik van respectvolle medewerkers die bij hun werkzaamheden rekening houden met uw wensen. Daarnaast werken wij volgens strenge veiligheidsnormen zodat wij een optimale veiligheid tijdens de ontruiming of verhuizing kunnen garanderen. Neem dus vandaag nog contact met ons op als u hulp nodig heeft bij uw ontruiming!

Offerte aanvragen

Probeer onze prijscalculator

Bij ons baseren we de prijzen op het volume van de vrachtwagen. U kunt een schatting maken van het aantal kubieke meters afval dat u heeft, of gebruikmaken van onze handige prijscalculator.
Prijs calculator

Zeer scherpe tarieven en veel gemak

Als u zelf een huis gaat leegruimen of gaat verhuizing, zal dat veel werk zijn. U moet een bus inhuren, veel sjouwen, afval afvoeren én het kan emotioneel beladen voor u zijn. En dat allemaal terwijl een huis laten leegruimen helemaal niet duur hoeft te zijn.

Wij kunnen uw huis, of het huis van uw dierbare, leegruimen vanaf €299,-. Wilt u een specifieke prijs voor uw behoefte weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Hebt u eerst nog wat vragen? Aarzel dan ook niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Voor
Na